Suikerspin machine

60,00

Categorie:
Inclusief 150 porties
Eenvoudig te plaatsen op een tafel
Inclusief duidelijke handleiding

Beschrijving

Geef jouw feestje een oer-Hollands tintje met de suikerspinmachine van Dorpscafé Neerkant! Verras de gasten met deze heerlijk zelfgemaakte traktatie en zorg dat de gasten er nog lang op een smakelijke manier aan terug zullen denken. Bij het huren van de suikerspinmachine krijg je standaard 150 porties aan suikerspin ingrediënten geleverd, zo heb je voldoende suikerspinnen voor al jouw vriendjes en vriendinnetjes! Denk je dat 150 porties niet genoeg zijn? Dan kun je voor €25,00 150 porties extra bestellen, daarmee kun je tot wel 300 suikerspinnen maken.

Daarnaast kun je ook nog kiezen welke kleur suikerspin je wilt, hierbij kun je kiezen uit blauw, roze en oranje. Laat je voorkeur weten via het opmerkingen veld in de winkelwagen. Naast de suikerspinmachine als tafelmodel, kun je ook kiezen voor het huren van een suikerspinmachine op kar, klik daarvoor hier.

Dit product dient schoon retour te komen, voor een kleine meerprijs zorgen wij voor de schoonmaak.

 

Extra informatie

Kleur:

Blauw, Roze, Oranje

Kies een optie:

Suikerspinmachine met 150 porties, Suikerspinmachine met 150 porties en schoonmaak, Suikerspin machine met 300 porties, Suikerspin machine met 300 porties en schoonmaak

Gerelateerde producten