10.00 - 16.00

Oliebollen verkoop – 31 december

31 december 2020

Dorpscafé

Beschrijving

Ook in dit bijzondere jaar worden er op Oudejaarsdag in Neerkant oliebollen verkocht. In overleg met Musical Voices heeft ’t Dorpscafé besloten om dit jaar de bekende oliebollen actie te gaan organiseren.

Op deze dag bakken wij oliebollen, hierbij is er keuze uit naturel en oliebollen met krenten. Nieuw dit jaar is dat de oliebollen, naast afgehaald, ook bezorgd kunnen worden. Voor een kleine meerprijs van €1,50 bezorgen wij de oliebollen bij jullie thuis binnen het gewenste tijdvak.

Bij bestellingen vanaf 24 oliebollen, is bezorging gratis. Bezorging van oliebollen is mogelijk tussen 10.00 en 16.00. Natuurlijk blijft het afhalen van oliebollen ook mogelijk, dit kan tussen 10.00 en 16.00, op = op.

Wij verkopen de oliebollen in porties van 12 stuks, de kosten hiervoor bedragen €7,00. Hierbij kan er, optioneel, gekozen worden voor een mix tussen naturel en oliebollen met krenten. Losse oliebollen kosten €0,70 per stuk.

In verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus vragen wij jullie om de volgende aandachtspunten te respecteren:

  • Bestel zoveel mogelijk vooraf via onze website of via Ronald, zodat wij kunnen zorgen dat jullie bestelling klaar staat en er op die manier zo min mogelijk wachtrijen ontstaan.
  • Bij het afhalen van de oliebollen vragen wij jullie om alleen te komen en je te houden aan de dan geldende maatregelen, denk hierbij onder andere aan het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.
  • Bij bezorging vragen wij je om per Tikkie te betalen, mocht dit niet mogelijk zijn dan vragen wij je het geld gepast in een enveloppe te doen.

Bestellen van de oliebollen kan via onze website, via info@dorpscafeneerkant.nl of bel of app Ronald 06 23 87 83 27

Voor nu wensen wij een ieder fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2021!

Team Dorpscafé Neerkant